Over ABFilms

Abfilms van one-man tot een volledige crew. Abfilms zet enkel de mensen in die echt nodig zijn om een video te realiseren. Niet meer maar ook niet minder.

De bezieler:

De oprichter van ABfilms is Bart Ameele. Al vele jaren is deze creatieve duizendpoot, gebeten door film en vooral door de vele aspecten van het creatieve proces van het maken van een video. Als Cameraman, regisseur of monteur is Bart betrokken bij het produceren van jouw video. Hij is het persoonlijk aanspreekpunt van jouw project.

Het videoforceteam:

Ons team wordt aangevuld met het Videoforceteam van ABfilms. Een crew van uiterst professionele videomensen: Monteurs 2D en 3D, scenaristen, cameramannen, regisseurs, geluidsmannen, lichtspecialisten enz.

Deze mensen worden ingezet volgens de reële nood van een productie. Dus geen overbodige manschappen op de set, maar een heel efficiënte ploeg, van one-man band tot een volledige crew is mogelijk.

Apparatuur:

ABfilms heeft de meeste recente professionele video apparatuur in huis (camera's, rig, licht, montagecellen) om de meeste producties aan te kunnen. Uiteraard doen we ook beroep op onze professionele partners voor het inhuren van extra gear.

Wij maken een video voor uw bedrijf, product of dienst op maat.

Contacteer ons